Fysiotherapie, manuele therapie en triggerpoint dry needling
Specialisten voor nekklachten, schouderklachten en armklachten

Samen meer dan honderd jaar ervaring

Sinds 1981 in Groningen gevestigd en al meer dan 35 jaar ervaring met de behandeling van patiënten met klachten van het bewegingsapparaat met name in hoofd, nek, schouders en armen. Samen hebben we meer dan 100 jaar ervaring.

Alle fysiotherapeuten staan ingeschreven in landelijke BIG-register én in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF.

We nemen de tijd voor u!

Omdat wij het van groot belang vinden dat u gehoord wordt en dat uw klachten en problemen naar behoren worden opgelost of verminderd laten wij ons niet door bijvoorbeeld zorgverzekeraars beperken in het aantal behandelingen. Dit is dan ook een voorname reden waarom wij geen contracten af sluiten met zorgverzekeraars. Maar neem van ons aan, bij ons krijgt u TOPFYSIOTHERAPIE.

Wij leveren Topfysiotherapie in onze toppraktijk!

Of u nu last heeft van uw schouder of nek. Wij zorgen dat de behandelingen zoals wij die geven gebaseerd zijn op de meest recente inzichten vanuit eigen wetenschappelijk onderzoek en de literatuur. Maar ook hoofdpijnklachten (o.a. spanningshoofdpijn, migraine), klachten van de kaak en de kauwspieren of armklachten door werk of hobby (RSI of KANS genoemd). En mochten wij er zelf niet uitkomen met u óf we weten een betere oplossing, dan zullen we dit uiteraard met u bespreken en verwijzing regelen.

De praktijk houdt zich uitsluitend bezig met de behandeling van patiënten met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en zoals de naam van de praktijk al aangeeft richten wij ons vooral op klachten in het nek-, schouder- en armgebied. In uitzonderlijke gevallen behandelen wij ook klachten in andere delen van het lichaam, dit in onderlling overleg.