Dry needling in Groningen

Heeft u regelmatig pijnklachten? Dan is er een kans dat u last heeft van myofasciale triggerpoints, oftewel spierknopen. Dit zijn pijnlijke verhardingen in uw spieren die niet uit zichzelf te ontspannen zijn. Het resultaat? Stijfheid, pijnklachten, krachtverlies maar ook het risico op bewegingsbeperkingen. Kortom, triggerpoints zijn vervelend en de oorzaak van veel ongemak. Gelukkig kunnen triggerpoints goed behandeld worden.

De behandeling

De gangbare behandelmethode bestaat uit gerichte massage technieken met rekoefeningen. De meest effectieve manier is echter het aanprikken van deze spierknopen met dunne naaldjes, het zogenaamde triggerpoint dry needling. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in dry needling en helpen u dan ook snel en professioneel van uw pijn af.

al onze fysiotherapeuten zijn goed geschoold in dry needling.

Om een dry needling behandeling accuraat, veilig en effectief uit te kunnen voeren is een uitgebreide kennis nodig van de oorzaken van triggerpoints en myofasciale pijn. Daarom zijn onze therapeuten verbonden met ons cursus bedrijf ‘‘myofasciale pijn seminars Groningen’.

Afspraak maken voor dry needling

Bent u geïnteresseerd in een dry needling behandeling? Neem dan direct contact met ons op, zodat we u uitgebreid kunnen voorlichten over deze uiterst effectieve behandelmethode. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Kies voor een succesvolle behandeling van uw langdurige pijnklachten met dry needling en maak direct een afspraak bij onze praktijk door het contactformulier in te vullen.

Spierknopen zijn de bron van veel lichamelijke klachten, maar hoeven dat niet langer te zijn. Laat u behandelen door een van onze zeer ervaren therapeuten en ontdek hoe dry needling u van uw pijnklachten af kan brengen. Maak een afspraak of lees meer over ons cursusbedrijf op www.myofascialepijn.nl.