Corona maatregelen voor in de praktijk

We verzoeken patiënten die zich niet fit voelen, verkouden zijn of koorts hebben thuis te blijven! 

Bel bij deze klachten de afspraak tijdig af. De medewerkers van de praktijk NSA zullen zich ook aan deze voorzorgsmaatregel houden.

Bij binnenkomst

De praktijk hanteert eenrichtingverkeer om de 1,5 m afstandsnorm te kunnen waarborgen. U komt door de gebruikelijke deur naar binnen. Ga rechtdoor en houd de looproute linksom aan. Na afloop van de behandeling gaat u via onze privé uitgang aan de voorzijde van het pand weer naar buiten.

Bij binnenkomst in de praktijk wordt u gevraagd om uw handen te desinfecteren. Hiervoor staat desinfectiemateriaal klaar in de hal. Ook bij het verlaten van de praktijk kunt u uw handen nogmaals desinfecteren.

Regels voor in de wachtkamer

Wij verzoeken u om alléén in de praktijk te komen en niet te vroeg te zijn in verband met de hoeveelheid mensen in de wachtruimte. Er mogen niet meer dan drie mensen tegelijk in de wachtkamer aanwezig zijn.

Voor de fysiotherapeuten Margriet Eleveld en Betty Beersma kunt u plaatsnemen op de stoel naast de betreffende behandelkamer.

De krant, lectuur en koffie in de wachtkamer zal nog niet beschikbaar zijn. Dit vinden wij zelf ook vervelend en niet gastvrij, maar noodzakelijk in verband met besmettingsgevaar.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Het dragen van een mondkapje is bij binnenkomst in de praktijk niet meer nodig. Tijdens de behandeling kunnen we de 1,5 m afstandsnorm niet waarborgen. In deze situatie vragen wij de patiënt(e) een mondkapje te dragen. 

Wij vragen u zelf een mondkapje mee te nemen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn zelf een mondkapje mee te nemen, dan kunnen wij u er bij wijze van uitzondering één verstrekken tijdens de behandeling.

 Andere maatregelen

Wij gebruiken papier op de behandelbank en na elke behandeling wordt de bank goed ontsmet.

Wij vragen u bij de fysiotherapeut zelf, of telefonisch met de secretaresse, een vervolgafspraak te maken.