Corona maatregelen voor in de praktijk

We verzoeken patiënten die zich niet fit voelen, verkouden zijn of koorts hebben thuis te blijven! 

Bel bij deze klachten de afspraak tijdig af. De medewerkers van de praktijk NSA zullen zich ook aan deze voorzorgsmaatregel houden.

Bij binnenkomst

De praktijk hanteert eenrichtingverkeer om de 1,5 m afstandsnorm te kunnen waarborgen. U komt door de gebruikelijke deur naar binnen. Ga rechtdoor en houd de looproute linksom aan. Na afloop van de behandeling gaat u via onze privé uitgang aan de voorzijde van het pand weer naar buiten.

Bij binnenkomst in de praktijk wordt u gevraagd om uw handen te desinfecteren. Hiervoor staat desinfectiemateriaal klaar in de hal. Ook bij het verlaten van de praktijk kunt u uw handen nogmaals desinfecteren.

Regels voor in de wachtkamer:

Wij verzoeken u om alléén in de praktijk te komen en niet te vroeg te zijn in verband met de hoeveelheid mensen in de wachtruimte. Er mogen niet meer dan drie mensen tegelijk in de wachtkamer aanwezig zijn.

Voor de fysiotherapeuten Margriet Eleveld en Betty Beersma kunt u plaatsnemen  op de stoel naast de behandelkamer.

Er is helaas geen krant, lectuur en koffie in de wachtkamer. Dit vinden wij zelf ook vervelend en niet gastvrij, maar noodzakelijk in verband met besmettingsgevaar.

We willen u vragen om alleen in uiterste nood gebruik van het toilet te maken. Graag eventueel gebruik achteraf melden bij de secretaresse, zodat de ruimte weer gedesinfecteerd kan worden.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

De fysiotherapeut draagt de voorgeschreven beschermende middelen (mondkapje en handschoenen) waardoor de behandeling mogelijk is. Hij of zij zal u, om eventuele besmetting te voorkomen, geen hand geven en de deur van de behandelkamer voor u openen en sluiten, zodat u de deurklink niet hoeft vast te pakken.

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen vragen wij patiënten vanaf nu een mondkapje te dragen bij binnenkomst.

Wij vragen u de mondkapjes zelf mee te nemen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn zelf een mondkapje mee te nemen, dan kunnen wij u er bij wijze van uitzondering een verstrekken tijdens de behandeling.

 Andere maatregelen

Wij gebruiken papier op de behandelbank en na elke behandeling wordt de bank goed ontsmet.

Wij vragen u bij de fysiotherapeut zelf, of telefonisch met de secretaresse, een vervolgafspraak te maken.

Tenslotte

Het zijn bijzondere tijden en wij vragen uw begrip voor bovenstaande maatregelen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de behandelingen mogelijk zijn!