M.P. Winkelaar

Mick Winkelaar is in 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hanzehogeschool in groningen. Na een jaar gewerkt te hebben in Nederland besloot hij om ervaring op te doen in  Zwitserland. Daar heeft hij in 2020 de dry needling top 30 en de advanced upper body dry needling opleiding aan de gerenommeerde David G Simons Academy afgerond. In 2021 heeft Mick een opleiding gevolgd voor het behandelen van patiënten met ademhaling gerelateerde klachten zoals Covid19. Mick is sinds februari 2022 weer terug in Nederland en  per 1 april 2022 werkzaam in de Praktijk voor Nek, -Schouder- en Armklachten in Groningen.

Voor een verdere verdieping van zijn diagnostische en therapeutische vaardigheden op het gebied van myofasciale pijn volgt mick op dit moment de volledige opleiding van Myofasciale Pijn Seminars Groningen.

Mick is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), lid van de European Society of Shoulder and Elbow Rehabilitation (EUSSER), International Myopain Society (IMS) en ingeschreven in het KRF (kwaliteitsregister).

 

 

M.P. Winkelaar