M.J.I. Eleveld

Margriet Eleveld studeerde af aan de Academie voor Fysiotherapie Groningen (1994). Ze deed aanvullend de opleiding Orthopedische Geneeskunde (Cyriax Delft) (1998). Zij heeft zich daarna gespecialiseerd in de behandeling van schouderproblematiek, chronische pijn en myofasciale pijn.

Ze volgde de cursus fysiotherapie bij patienten met chronische pijn (N.P.I.), de cursus NSA (Dr. J.D. Stenvers) in 2001 en de bijbehorende nascholingsdagen (2003). Zij behaalde in 2006 het certificaat ‘myopain seminars certification for dry needling’ (Groningen/Bethesda, USA)’.

Zij werkt sinds 2001 in de praktijk voor nek-, schouder- en armklachten. Sinds 2010 is zij mede eigenaar van deze praktijk en Myofasciale Pijn Seminars Groningen.  Naast haar werkzaamheden als fysiotherapeute in de praktijk voor nek-, schouder- en armklachten is zij sinds 2007 werkzaam als praktijkdocent bij diverse cursussen betreffende myofasciale pijnklachten van Myofasciale Pijn Seminars Groningen en het N.P.I. In 2007 nam ze deel aan het International Myopain Congres in Washington. In 2010 bezocht ze het IMC te Toledo, Spanje en in 2013 het IMC te Seattle, USA.

Door haar ruime ervaring in particuliere praktijken en ziekenhuizen in binnen- en buitenland (Zwitserland, Duitsland en Engeland), is Margriet een toegewijde en zeer ervaren behandelaar.

Margriet is mede-auteur van meerdere artikelen zoals “casuistiek; multidisciplinaire samenwerking bij de diagnostiek en behandeling van een schoudertrauma”  . Voor overige artikelen, gepubliceerd door onze medewerkers zie:  https://praktijknsa.nl/publicaties-door-onze-medewerkers/.

Margriet is ingeschreven in het centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) van het KNGF en lid van de European Society for Shoulder and Elbow Rehabilitation(EUSSER) en de International Myopain Society (IMS).

 

M.J.I. Eleveld