In verband met de corona crisis hebben we besloten om de praktijk tijdelijk te sluiten, in ieder geval tot 6 april 2020. Met name de maatregel om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden kunnen wij in onvoldoende mate waarborgen. We kiezen hierbij bewust voor uw en onze veiligheid. Wij brengen iedereen persoonlijk op de hoogte van het annuleren van de behandelingen.

Wij hopen dat de periode waarin de praktijk gesloten is kort zal zijn. We begrijpen dat het voor veel patiënten heel vervelend is dat de behandeling geen doorgang kan vinden maar wij menen dat het op dit moment niet anders kan. Ook is het moeilijk, zo niet onmogelijk, om alternatieve oplossingen te bedenken. Onze behandelingen laten zich nu eenmaal niet vervangen door EHealth oplossingen.

Wilt u toch overleggen met uw fysiotherapeut, dan kan dat. 

We bieden u de volgende mogelijkheden aan:

De zorgverzekeraars in Nederland hebben in verband met deze uitzonderlijke situatie afspraken gemaakt over de vergoeding van een telefonisch consult. Zie voor meer informatie: https://www.zn.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?newsitemid=4727603200

Wanneer fysiotherapeut en patiënt samen hiertoe besluiten dan kan eventueel gebruik gemaakt worden van bijvoorbeeld skype. 

Deze maatregel doet ons allemaal pijn. We hopen dat door nu zo te handelen uiteindelijk het normale dagelijks leven zich weer snel zal herstellen en hopen dat we iedereen binnen enkele weken weer in goede gezondheid mogen ontmoeten.