vacatures

Fysiotherapeut

Functieomschrijving

Fysiotherapeut

In verband met het vertrek van een van de fysiotherapeuten zoeken wij per 1 mei 2018 een ambitieuze en gemotiveerde fysiotherapeut(e) die zich de komende jaren wil inzetten om fysiotherapeutische hulp op hoog niveau te bieden en mee wil werken en denken bij de verdere ontwikkeling van de praktijk.

Wij bieden een fulltime (verdeeld over 4 of 5 dagen) loondienstverband met uitstekende salariëring in een inspirerende werkomgeving met 4 collega fysiotherapeuten en de ondersteuning van 2 secretaresses. We bieden interne en externe scholing. Deelname in de maatschap behoort op termijn tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

Je bent een ambitieuze fysiotherapeut met minimaal 5 jaar klinische ervaring. Een master in manuele therapie, sportfysiotherapie, orofaciale therapie of hiervoor studerend is een pré. Je hebt belangstelling voor chronische pijn en je wilt je graag verder specialiseren in het nek- en schoudergebied. Je hebt al kennis van en ervaring in de behandeling van myofasciale pijn.

Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in het vak, maar je hebt tegelijk een kritische houding tegenover elke nieuwe rage. Je wilt innoveren, maar je bent ook zuinig op al het goede dat ons vak al te bieden heeft.

Bedrijfsprofiel

De praktijk voor nek-, schouder- en armklachten bestaat sinds 1981 en heeft als doel gespecialiseerde fysiotherapeutische hulp te bieden aan patiënten met musculoskeletale klachten van vooral hoofd, nek, schouder en arm. De praktijk heeft er jaren geleden bewust voor gekozen om geen contracten met zorgverzekeraars aan te gaan.

Je sollicitatie met CV en motivatie kun je sturen naar de praktijk voor nek-, schouder- en armklachten, Paulus Potterstraat 46, 9746 PJ Groningen of per email naar info@praktijknsa.nl t.a.v. mevr. B. T. M. Beersma.

Voor nadere informatie kun je bellen naar 050 3120377.